Usluge

Preduzeće NENSICO ima nekoliko dodatnih delatnosti. Pored osnovne, proizvodnje i distribucije smrznutog peciva, bavimo se i skladištenjem i prevozom materija (najviše hrane i napitaka) koji zahtevaju određenu temperature prilikom transporta.

U tu svrhu služe tri specijalizovana vozila marke Reno s nosivošću do 1.5 tone i svom pratećom opremom (agregati i pomoćni izvori struje).
Kamioni sa komorama su se do sada pokazali kao idealna rešenja na mnogim svečanostima (svadbe, ispraćaji i sl.) kao i prilikom transporta voća kada su neophodni određeni temepraturni  uslovi (npr. malina).

Pored usluge prevoza i skladištenja roba postoje i drugi vidovi saradnje koje već ostvarujemo sa velikim brojem trgovinskih organizacija.
Obezbeđujemo kvalitetne i po kapacitetu različite rashladne uređaje koji su popunjeni visokokvalitetnim NENSICO proizvodnim programom. Vi praktično samo obezbedite mesto u Vašem prodajnom prostoru a ostalo je naša briga.

Naša usluga podrazumeva prevoz, instalaciju, servisiranje, popunjavanje i dopunu rashladnih konzola u najkraćem mogućem roku.
NENSICO - za Vaše potpuno zadovoljstvo!