O nama

Preduzeće ”NENSICO” je osnovano 1992. godine. Bavi se proizvodnjom i distribucijom zamrznutog i pečenog peciva. Od male porodične firme vremenom je nastao savremeni pogon za proizvodnju zamrznutog peciva, sa kapacitetom od 35 do 40 tona mesečno. Pogon za proizvodnju se nalazi u Višnjici, nadomak Beograda i proizvodi zamrznuto pecivo po danskoj tehnologiji iz programa ”KRISTIPAN”.

Zaštitni znak preduzeća ”NENSICO” poznat je širom naše republike. Trenutno je zaposleno 23 stručno osposobljenih radnika. Napominjemo da za svih 25 godina postojanja naša firma nijednog trenutka nije bila u blokadi kod nadležnih službi.

Kontrola kvaliteta vrši se redovno u laboratoriji Centra za ispitivanje namirnica, kako ulaznih sirovina za proizvodnju tako i gotovih proizvoda. U naš proizvodni pogon je implementiran sistem bezbednosti hrane HACCP.

Raspolažemo sa 4 specijalizovana vozila za prevoz zamrznutog peciva, tako da možemo da garantujemo tačnu isporuku i u 100% zamrznutom stanju. Takodje, posedujemo sertifikat Agencije za bezbednost saobraćaja o implementiranim Thermo King uredjajima, stoga naša vozila zadovoljavaju specifične zahteve kupaca, kao i propisane i zahtevane temperaturne režime.

Naš stručan tim je otvoren za saradnju sa mladim preduzetnicima i firmama koje žele da započnu sopstveni pekarski biznis. Pored kompletne usluge savetovanja u istom, na raspolaganju imamo profesionalne peći, garb komore, vitrine i ostalu opremu renomiranih svetskih proizvodjača pekarske
opreme, a koju dajemo na korišćenje.

Ono čime se ponosimo je pet naših sukcesivno otvaranih pekara na različitim lokacijama širom Beograda, a gde možete naći kompletan asortiman naših pečenih proizvoda. Pored osnovne delatnosti preduzeće je 2013. godine proširilo svoj vidik i na ugostiteljstvo otvaranjem sopstvenog kompleksa restorana i apartmana sa mini spa centrom ”Dunavska terasa” koji se takodje nalaze u Višnjici.

Postoji veliki broj kupaca koji iz dana u dan poklanjaju poverenje našim proizvodima. Aktivni smo učesnici kao ponudjači na javnim nabavkama. U našoj referentnoj listi se nalazi veliki broj škola, domova učenika, vrtića, zdravstvenih ustanova, hotela, restorana, a sa velikim zadovoljstvom ističemo saradnju sa: IOHB ”Banjica”, Klinika za psihijatrijske bolesti ”Dr Laza Lazarević”, Soko Štark doo, Specijalna bolnica ”Soko Banja”,bolnica za psihijatrijske bolesti ”Dr Slavoljub Bakalović”, hotel
Slavija, Predškolska ustanova ”Mačak Garfild”, Dom učenika srednjih škola Užice I mnogi drugi.Takođe, želimo da izrazimo zadovoljstvo saradnjom koju imamo sa našim spoljnim saradnicima, širom Srbije. Trudimo se da tu saradnju produbimo, kroz kvalitetan, pouzdan i postojan odnos sa spoljnim saradnicima, na obostrano zadovoljstvo.

Zavisno od aktivnosti saradnika na terenu, moguće su i veoma pristojne zarade, uz mogućnost stalnog poboljšanja uslova koje dobijaju od “NENSICO”-a.

U očekivanju uspostavljanja poslovne saradnje,

Pozdravljamo Vas!